Benvinguts/ Bienvenidos/ Welcome/ bienvenu / benvenuto...

SUMMER CAMP 2017: THANK YOU!

  • Publicat el Divendres, 18 Agost 2017 11:26

Finalment ha arribat l’última setmana del nostre casal d’estiu. Es increïble lo ràpid que ha passat...i és que quan un s’ho passa bé el temps passa volant....

Durant aquestes vuit setmanes hem rigut, hem fet amics, hem deixat volar la nostra imaginació, hem jugat, hem après cantant, fent teatre, titelles... i sobretot, hem compartit  molt molt molt bons moments que recordarem amb gran alegria.. 

Cada dia que entràveu a l’escola es convertia en un espai on compartíem entusiasme, alegria, curiositat, vitalitat  fins i tot experiències. No sabeu el somriure que se’ns posa a la cara cada vegada que veiem els nens/es contents i feliços de compartir jocs, rialles, mirades de complicitat, diversió…..gràcies a tots/es per els moments que ens heu regalat i dels quan també nosaltres hem après moltíssim….us trobarem a faltar perquè juntament amb vosaltres hem viscut la millor pel·lícula de dibuixos animats i heu estat els millors protagonistes d’aquesta pel·lícula. Gràcies per fer possible aquesta aventura!!!

Gràcies també a totes les famílies per confiar en nosaltres  i per fer-lo possible un any més! I gràcies als nostre monitors (Olga, Alba, Marc i Daniel ) perquè, a mes d’excel•lents professionals, heu posat un gran entusiasme i implicació en el vostre treball. 

 Finalment dir que això no es un adéu sinó un “FINS EL PROPER ESTIU 2018”.

SEE YOU NEXT SUMMER 2018! AND ENJOY THE REST OF YOUR HOLIDAYS !!!

Latest News

  • 1
  • 2
Prev Next
WELCOME TO A NEW SCHOOL YEAR 2018-2019

WELCOME TO A NEW SCHOOL YEAR 2018-2019

Here you have some tips to get the most out of your classes this academi...

INTERNATIONAL WEEK / 8th SUMMER FUN WEEK

INTERNATIONAL WEEK / 8th SUMMER FUN WEEK

Hello, bonjour, guten tag,konichiwca,ciao,salom....